Når det gjelder dating, er selvtilliten avgjørende. Kvinner sammenligner ofte «selvtillit» med evnen til å lykkes. Mens mange menn tror at kvinner ser etter vellykkede menn fordi de sannsynligvis tjener mer penger, er det ikke sant.

 

Datingmagasi.net – nettmagasin om sex, dating og singelliv

Noen tar det for gitt, men kvinner ser faktisk etter vellykkede menn fordi de er sannsynlig mer fornøyd med seg selg og i livet. Så du lurer kanskje på hva en mann som er fornøyd med seg selv har noe med dating og selvtillt å gjøre?

www.Flirtanddating.com – Anbefalt Adult Datingside! Gratis konto!

La meg forklare. Du skjønner, kvinner vet at menn som er fornøyd med seg selv, er mindre tilbøyelige til å gå ut og se etter noen til å tilfredsstille dem, og er mer stabile. Og i et slikt forhold betyr det at en mann vil mest sannsynlig ikke være utro, eller endre jobber ofte, eller havne i en rekke andre trøblete situasjoner.

Husk at de fleste kvinner er på jakt etter en mann som vil være deres partner, så vel som deres elsker. Ikke bare ønsker de en partner når det kommer til ting som vennskap, beslutningstaking og økonomi, men også i soverommet.

For å effektivt forføre en kvinne må du få henne til å føle seg som om dere er begge likeverdige. Når det gjelder selvtillit, ser det ut til at det er to typer mennesker – de som har det og andre som bare ikke har det.

Selv om det virker på noen som har selvtillit på overflaten, er det ikke sikkert det har det Men alle har muligheten til å være selvsikker, og motivert med andre ord.

Husk at DU har noen gode egenskaper. Er du en god person, smart, morsom, dyktig i jobben din, kjærlig, hensynsfull eller hva som helst annet. Vis det og tenk at dette er gode karaktertrekk som du har.

Trøst deg med å vite at IKKE alle kvinner er på utkikk etter en administrerende direktør eller hjernekirurg.

De vil bare ha en mann som er trygg på hvem han er, hva han kan og hva han har å tilby i et forhold.

Les flere gode innlegg, tips og annet sexy på datingmagasi.net. Klikk her

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her