Rear view of hipster woman holding suitcase
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Drømmer om et liv på reise. Og det er faktisk muligheter for det. Har alltid vært utrolig glad i å reise og har prioritert det mye i 20 årene mine. For et halvt år siden fikk et tilbud om samarbeid med et firma som hadde gjort det mulig å kun jobbe på nettet. Det var ikke aktuelt for meg den gangen siden jeg elsker jobben min på arkitektkontoret og jeg også har barn. Men om 4 til 5 år, da er det faktisk mulig for meg. Da har eldste flyttet ut og yngste kunne byttet samværet til 2 uker hos meg og 2 uker hos pappaen sin. Da kunne jeg vært på reise to uker i måneden. Og to uker hjemme.

Young woman writing at sidewalk cafe
Licensed from: moodboard / yayimages.com

Denne livsstilen kommer vi til å se mye mer av. Unge mennesker kommer til å ha med seg laptopen og reise til hvor de vil. Noen har vel et fast bosted i tillegg, noen ikke. Og man kan tjene fett på nettet om man gjør det riktig. Siden jeg har hatt barn siden jeg ble 30 har jeg vært fryktelig underernært når det gjelder reiser. Jeg ville nok antagelig ikke levd denne livsstilen livet ut, for jeg er ikke 20 år nå. Men for en periode hadde det vært fantastisk. Barna kunne av og til joine meg på en reise, det hadde de med sikkerhet likt. Og til slutt kunne jeg ha plukket meg et land i Syden hvor jeg liker meg best, kjøpt eller leid meg noe der og blitt halve året. For den norske vinteren tar virkelig knekken på meg.

Beach on Bali
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Det er mange muligheter for å tjene penger over nettet. Veldig mye forskjellig som kan gjøres. Coaching over Skype, å skrive artikler og magasiner, å selge varer, å blogge, å selge tjenester av all mulig art. Det går til og med an å være interiørarkitekt over nettet. Og mye mye mer. Om dette hadde stått for tur nå vet jeg ikke engang hvor jeg villet reise først. Jo kanskje til Thailand og Bali. Eller Kuba. Mexiko. Et sted hvor det er rolig og masse sol. Bare for å lande litt. Dette skriker jetlag deluxe! Men det gjør jo ingenting. Da hadde jeg hatt så mange fine bilder å ta og så mye spennende å fortelle. Hjertet mitt åpner seg for å ta inn alt det flotte. Må være sigøynerblodet i meg.

Cafe terrace in Paris
Licensed from: dutourdumonde / yayimages.com

Bare denne friheten. Å kunne reise hvor man vil. Jeg er så ferdig med å være låst til et sted. Men jeg skjønner at det er det beste for barna. Drømmene mine har forskjøvet seg fra å bo i hus med mann, barn og hund til å være fri og leve på reise. Sjeleglad for at vi ikke har skaffet oss hund nå. En har vel ulike sider og lengsler. Etter et liv på reise kan det det hende at jeg lengter tilbake til å være på et sted. For meg er det ganske så tøft å være bundet til et sted hvor jeg er ulending, hvor jeg fryser bestandig og hvor folk egentlig ikke vil ha meg. Fordi jeg er annerledes. Føler meg ganske ferdig med det. Alle disse mennskene som bryr seg mest om hva naboen tenker om dem.

Jaja. Tankene er frie og vi kan drømme oss bort til hvilken som helst plass og situasjon vi måtte ønske. Egentlig ganske fantastisk. For meg er det å drømme en måte å komme i kontakt med meg selv på. Etter jeg har mistet meg selv i mange år. Akkurat nå drømmer jeg ikke engang om en partner eller kjærlighet. En partner måtte ha de samme drømmene som meg ellers er det bare en faktor til som hadde bundet meg hjemme. Så, prøv å fange meg! Spørs om du vil lykkes;)

Amen;) Ha en vidunderlig fin dag! Kommentarene funker fortsatt ikke, men kommenter gjerne på Facebook! Hva er dine drømmer? Ditt drømmeliv?

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

http://freshsister.blogg.no

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe «Lykkelige alenemødre»

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister  #høysensitiv  #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #reise #nettjobb #drømmer

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her