Dent C5
Licensed from: bigrock / yayimages.com

IKKE REKLAME

Etter at min kollega fortalte om Kolonial.no er jeg blitt fullstendig hekta. Tror siden november ifjor har jeg tatt ukeshandlingen der. Livskvaliteten har gått opp siden da. Selv om det er bittelitt dyrere enn Rema 1000. Og jeg må betale for leveringen men det igjen sparer jeg inn i bensin. Jeg har laget to handlelister, en til partalls uker og en til oddetalluker. Har begge barna i oddetalls uker og da spiser vi ofte det samme til middag. Så gjør jeg bare små justeringer og bestiller listen i lynfart.

Her kommer fordelene:

  • du sparer utrolig mye tid
  • du slipper å bære alt opp eller ned trapper, maten kommer rett innenfor døren
  • du kan handle mens du er i pysjen
  • du får god oversikt over handlelisten og den totale prisen, om prisen blir for høy kan du lett fjerne unødvendige ting
  • du blir ikke fristet av ting du ser

Og ulempene:

  • maten kommer først etter en dag og ikke med engang
  • du mister det sosiale ved handleturen
  • det er bittelitt dyrere men minimalt

Nylig var jeg i Ski på treningssenteret og måtte til Rema 1000 etterpå for å kjøpe et par ting jeg hadde glemt. Det var dårlig vær og kø inn til parkeringshuset. En svær lastebil sto i tillegg midt i og jeg måtte passe meg for å ikke kræsje inn i søylene.Har forresten fremdeles en skade på støtfangeren min fra nettopp dette parkeringshuset. En sint parkeringsvakt stirrer på meg og håper at jeg glemmer å trekke lapp. Dette skjedde engang for flere år siden og kostet meg 700 kr. Når jeg endelig er inne i butikken er den stappfull med mennesker, alle tenker bare på sitt og står midt i veien uten å merke det.

Jeg har det alltid travelt og hater når folk står i veien;)

Female shopper queuing in line at cashier.
Licensed from: kasto / yayimages.com

Jeg tar mine tre ting og stiller meg i en kø som er uendelig lang. En eldre dame foran meg har egentlig bare kommet for å slå av en prat med hun i kassa og bruker en evighet. Jeg liker også kassadamen, hun er kjempehyggelig og blid. Hun yter alltid ekstra service og fortjener all verdens skryt. Har kjent henne i mange år. Det er det jeg synes er det eneste koselige med hele handleturen. Når jeg har betalt må jeg inne i det våte kalde og trange parkeringshuset full av tutende biler og stressede mennesker. Gud er jeg glad for at dette ikke er en del av livet mitt lenger. Min livskvalitet har gått opp et par hakk kun ved å bestille maten på nettet.

Til vanlig har jeg kjørt hjem og måtte da bære fem tunge poser over den glatte og bratte trappen mens vinden nesten blåste meg over ende. Hvor mange ganger har ikke jeg forbannet og hatet livet mitt i dette øyeblikket. Hvor mange ganger har jeg ikke lengtet etter å ha en mann i dette øyeblikket. Når jeg da endelig var inne ble barna stort sett pottesure når jeg ba dem å hjelpe meg å pakke ut og rydde inn. Dette førte ofte til dårlig stemning og krangling.

Så så mye betyr dette for meg. Sinnsykt mye! Nyt søndagen deres<3

#netthandel #alenemor #familie #mat #kolonial.no

Alle delinger blir satt pris på!

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe «Lykkelige alenemødre»

Jeg har en visjon om å gjøre livet til alenemammaer litt bedre. Å skape mer samhold og kommunikasjon mellom oss. Å gjøre alenemammaer mer selvsikre og stolte. Å se mulighetene istedenfor begrensningene<3 Heia alenemødre!

 

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her