Jeg er dama du aldri har drømt om å bli. Jeg er 46 år, singel, barnløs, frilanser, forfatter, skribent og eier ikke nåla i veggen.

Jeg fikk førtiårskrisa allerede som trettiåring, sa opp jobben og emigrerte til Jamaica i panikk for at livet skulle gå meg forbi. Jeg kan fint lite om makeup, hår og hudpleie og har datet både menn og kvinner uten å finne den rette. I 2013 fikk jeg diagnosen brystkreft og harblogget åpent om alt fra puppeklukking og cellegift til livet med døden innabords, noe som endte med boken «Fuck tante Augusta» i 2014.

Jeg lever etter ett eneste motto: Livet er ikke for pyser! Likevel har jeg fått en blogg på Norges kuleste nettsted for damer —Tara.no og holder foredrag land og strand rundt. Det er fordi at selv om jeg er dama du aldri har drømt om å bli, så tenker jeg tanker du burde ha tenkt.

Kontakt:
lenewikander@hotmail.com

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her