Vikarer til VGTVs redaksjon

VGTV fronter utviklingen av TV digitalt. Vi skiller oss fra tradisjonelt TV, både i måten vi jobber på, hvordan vi publiserer, hva vi prioriterer og hvordan vi bruker sosiale medier.

Breaking news, aktualitet, sport og underholdning er aller viktigst. Vi søker videojournalister som er kjappe, kreative og som med stor entusiasme kan jobbe med det meste. Det handler om alt fra å gå live i direktesendinger, jobbe frem egne saker, til å lage viralvideoer og å skreddersy innhold til Facebook. Du må like en tabloid tilnærming, det vil si å søke saker og vinkler som skaper engasjement fra VG-fronten og via sosiale medier.

Arbeidsoppgaver

VGTV er en viktig del av VGs nyhetsformidling. Ved store hendelser jobber du tett med VGs journalister, både foran og bak kamera. I tillegg forventes det at du har ideer til hvordan løpende nyheter skal dekkes, redigerer videomateriale vi får fra nyhetsbyråer og jobber frem egensaker. Vi legger særlig vekt på evne og vilje til å finne egne nyheter.

 Du må:

Lage egne reportasjer hvor man filmer og redigerer selv (vi bruker Final Cut)

–          Jobbe frem innhold til sosiale medier

–          Finne og skaffe rettigheter til viralvideoer

–          Bidra til at VGTV er synlig med relevant innhold på VG.no

–          Jobbe som researcher og deskjournalist i forbindelse med livesendinger

–          Enkel fotoredigering i Adobe Photoshop

 I søknaden må du beskrive hvorfor du ønsker å jobbe for akkurat VGTV. Kom gjerne med noen ideer til saker du kan tenke deg å jobbe med. Vi ønsker snarlig tiltredelse.

Om arbeidsgiveren

VGTV AS ble etablert i desember 2013 og består i dag av 60 medarbeidere. Vi lager og distribuerer innhold innen nyheter, aktualitet og dokumentar. Nyhets- og sportsredaksjonen består av 35 mennesker som til enhver tid skal være tett på og gi deg oppdaterte nyheter på en frisk, uformell og til tider overraskende måte. Vår primære distribusjonskanal er digital og via vg.no, men vi publiserer også vårt innhold gjennom den lineære TV-kanal VGTV.

Programavdelingen består av 12 personer som utvikler innhold innenfor kategoriene underholdning, aktualitet og dokumentar. Den digitale distribusjonen av VGTVs innhold har i 2015 nådd et snitt på 700.000 daglige seere.

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her