Det tenkte jeg igår når jeg sto dårlig kledd og kald mens jeg ventet fem og tjuve minutter på toget. Morgenens hendelser hadde plassert meg der. Til vanlig ville jeg jo kjørt bil men den gangen ei. Kledde meg litt dårlig og gikk intetanende ut av døren. Oi, kjempeglatt jo. Jaja. Skrapet tjukke lag med is, sikkert fem minutter per rute fra bilen. Satt meg endelig optimistisk og fornøyd i bilen for å rygge ut oppover den noe bratte innkjørselen. Klarte nesten å komme opp men så begynte jeg å skli ned naboens ustrødde oppkjørsel. Hadde det ikke vært for håndbrekken så hadde jeg nok fint kræsjet rett inn i huset hans.

Når første adrenalinet hadde lagt seg var det bare å parkere og mer eller mindre krabbe over isen til skolen. Vente på bussen som selvfølgelig var forsinket slik at jeg akkurat mistet toget. Tilbake til togstasjonen. Mens jeg frøs og kjedet meg, selvfølgelig var mobilen nesten tom for batteri i tillegg, fikk jeg øye på en norsk dame som stabbet fort opp og ned perrongen med sine piggete løpesko. Stort skjerf, varm jakke og hansker. Siden jeg var så kald og rimelig desperat lurte jeg på om jeg skulle gjøre det samme. Tiden gikk bare ikke og jeg hadde så ikke lyst på en ny forkjølelse. Tenkte at det ikke kunne skade. Flere folk som peste opp og ned. Og det funket! Jeg ble varm, tiden gikk superfort, jeg fikk trent litt og humøret ble bedre. Så ja, når du er i Norge, så gjør du som nordmennene gjør. Er jeg passe integrert nå?

Idag er alt bedre igjen og jeg er snart på vei til treningssenteret. Ha en super fredag, straks helg:)

#snø #is #norge #vinter #bil #alenemor #glattis #barn #helse

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her