I går var jeg på trening. I det siste har det ikke blitt mye trening akkurat. Timene på kvelden passer ikke meg så veldig bra fordi jeg alltid er så trøtt og sliten og må legge barn. I går kveld var jeg også ufattelig trøtt men jeg bare dro allikevel. Må jo trene for ryggen min, hele kroppen og for å beholde vettet. I starten av timen sa instruktøren at timen kom til å bli ubehagelig. Og det ble den. Vi gjennomførte bare veldig få stillinger, men holdt de leeeeeenge. Det var så vondt!

yoga
Licensed from: Yellowj / yayimages.com yoga

Men heldigvis ledet hun oss gjennom alt dette sånn at vi var forberedt. Og i dag føler jeg meg super! Kroppen min trengte det. Hun nevnte at hun kun hadde plukket øvelser som utbalanserer en sittende arbeidsstilling. Midt i blinken! Jeg må gjøre mye mer yoga. En av grunnene til at jeg valgte Avancia var nettopp at de har mange ulike yogatimer i løpet av en uke. Og jeg har egentlig ingen unnskyldninger. Når en sitter der i en knute og hele kroppen verker som f*** er det kun en tanke som herjer. «Auauauauauau, jeg vil at det skal stoppe nå!!!!!». Men som det er med yoga så skal man ikke stoppe. Man skal puste, slappe av og synke dypere inn i stillingen. Til slutt oppnår man en perfekt balanse og en vil oppleve det som avslappende. Det er så genialt!

Merker også at jeg føler mer sjelefred i dag. Indre ro. Ikke minst en herlig god samvittighet! Yoga har vært mitt anker helt siden 2004. Den har jeg holdt meg fast på gjennom alle de tøffe tidene. Den har stoppet meg fra å gå fra vettet og har forhindret at jeg ble ordentlig dårlig.

Nå må jeg på et møte og så to ganger til Oslo. Ha en fin dag, namaste!

Meditating young woman, silhouette
Licensed from: snowwhite / yayimages.com yoga

Del gjerne på Facebook om du likte innlegget<3

Følg Freshsister på Facebook!

Er du alenemamma? Bli med i vår Facebookgruppe «Lykkelige alenemødre»

#alenemor #hvordantrivessomalenemor #freshsister #barn #interiør #veganer #vegan #vegetar #hsp #høysensitiv #familie #oppdragelse #ungdom #bloggmag #pluss #magasin #underholdning #topplisten #bloggtoppen #blogg #bloggnorge #nabloggerne #blogginnlegg #bloggno #blogglister #statistikk #pins #bloggtips #gruppeblogg #info #side2 #nettavisen #interiørarkitekt #vegetarmat #vegetaroppskrift #yoga #crohns #morbuscrohn #reinkarnasjon #mote #hotmom #minimalisme #minimalist #budsjett #lykke #livsglede #livskvalitet #hvordanoppnålykke #positivlivsstil #reise #livsstilsblogg #inspirasjon #skjønnhet #trening #yoga #meditasjon

Skriv kommentar

Vennligst skriv din kommentar
Vennligst skriv inn navne ditt her